Energy Healing

The most MIRA-c(le)ulous gift you can offer yourself …

MIRA-cle

Hallo, ik ben Katrien ...

Trotse bezieler van MIRA-cle. Wat ben ik blij dat je de weg naar mijn website hebt gevonden! Misschien zit het je allemaal niet mee op dit moment? Of misschien ben je gewoon op zoek naar meer balans en innerlijke rust in je leven?  Hopelijk is dit dan de plaats waar je even helemaal tot rust kan komen. Laat je inspireren door wat ik allemaal doe. Graag wil ik jouw gids zijn in de zoektocht naar je ware ZELF! 

Wat is Energy Healing ?

Bij MIRA-cle kan je terecht voor verschillende soorten “energetische healing”. Maar wat is nu juist werken met energie? Tijdens een energetische healing werk ik niet alleen met de Universele levensenergie maar stem ik me ook af op de energie van mijn cliënt. Zo tracht ik blokkades of storingen in de energiestromen of trillingfrequenties van diens lichaam op te sporen. Zodra de blokkades zijn opgeheven (én de energie weer vrij kan stromen), is het de bedoeling dat het zelfhelend vermogen van het lichaam weer op gang komt. 

Wat kan Energy Healing voor mij betekenen?

De bereidheid tot het ontvangen van positieve & helende intenties door liefde, compassie en vriendelijkheid, doet ieders energieveld veranderen. Ik zet het proces van transformatie met veel toewijding in gang, en ga met jou op ontdekkingstocht naar de ware “healer” in jezelf. Alle soorten Energy Healing die ik aanbied, zijn stuk voor stuk krachtig en transformerend en hebben steeds als doel een energetische harmonisatie na te streven. Gelieve eerst contact met me op te nemen om te bespreken welke behandeling voor jou geschikt zou kunnen zijn. Ik werk zeer intuïtief en voel meestal snel aan welke behandeling het best bij jou past op dit moment.

Waarvoor kan je bij mij terecht ?

Een energetische healing kan heel effectief zijn bij zeer uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel niveau. Ook zal een healing instaan voor de verbetering & optimalisatie van je gezondheid en welbevinden.

Fysiek
– verlichten van chronische pijnen
– hoofdpijn / migraine
– rugklachten
– spijsverteringsklachten
– slapeloosheid
– eczeem
– als ondersteuning bij kankertherapie

Mentaal
– weinig focus & energie
– stress 
– angsten & onzekerheid
– geen balans in het leven
– piekergedachten
– concentratieproblemen
– depressie
– burn out

Emotioneel
– relatieproblemen
– partnerkeuze
– onderdrukte emoties
– weinig zelfvertrouwen
– onverwerkte trauma’s uit kindertijd, jeugd of vorige levens

Spiritueel
– wanneer je de verbinding met je-ZELF kwijt bent
– wanneer je intuïtie niet meer spreekt
– energieveld uit balans
– onbeantwoorde vragen van je hoger ZELF

Ook als je fundamentele levensvragen hebt, waar je maar geen passend antwoord op kan vinden, kan je bij mij terecht. Een reading of channeling kan zeer verhelderend zijn op je levensspad. Mijn gidsen wijzen  je steeds de weg die op dat moment voor jou nodig is. Daarom niet steeds de makkelijkste.

Soorten healing
C8FFC85B-D7C7-4633-B501-58202CE164A9

Reiki

Ontstoren en losmaken van (emotionele) blokkades en trauma's die fysieke of mentale klachten manifesteren in het lichaam.

reiKIDS

Een zachte liefdevolle healing voor kinderen met speciale aandacht voor de innerlijke belevingswereld van het kind.

ReiKIDS Inner rainbow

Traject van 8 sessies rond chakrabewustzijn bij kinderen. Elke sessie wordt afgesloten met een healing.

IMG_0689

Shambahla MDH

Energetische healing in samenwerking met opgestegen meesters, aartsengelen en hemelse entiteiten waarbij zeer hoog gefrequenteerde energie en master symbolen worden gebruikt.

Reading

Zielsverdieping

Traject van meerdere healingsessies die intuïtief door mij ingevuld worden. Het is een hemels begeleid groeien naar je ware zielspad. Tijdens dit traject wordt er gebruikt gemaakt van aanvullende behandelingen zoals channeling, engelenboodschappen, ...

Final_Logo

MIRAcle Healing

Healing volledig aangepast aan jouw noden. Hiervoor werk ik samen met mijn team van gidsen. Let the MIRA-cle happen through you...

Extra behandelingen - Spirit tools

Channeling

Hemelse boodschap gechanneld via mijn MAGENTA-team voor het allerhoogste goed van de ontplooiing van je ware ZELF.

Soulvoicing

Helende mantra's & geluidsfrequenties die gezongen worden tijdens verschillende healings.

reading

Boodschap in de vorm van orakelkaarten aangevuld met gechannelde informatie die voor jou op dat moment belangrijk is.

Engelenboodschap

Kennismaking met je persoonlijke engelenteam. Hierbij ontvang je ook een boodschap i.v.m.jouw transformatieproces.

Mira-cle in beeld

Enkele mooie getuigenissen ...

Na een warm ontvangst en een verhelderend oriënterend gesprek laat Katrien me gaan liggen op de behandeltafel.
Ik voel me onmiddellijk veilig in haar handen waardoor ik me moeiteloos kan overgeven.
Wat volgt is een stroom van verschillende sensaties, die voelt als een expeditie naar verschillende uithoeken van mijn fysieke lichaam en van mijn binnenwereld. Katrien laat elke cel van mijn lichaam trillen tijdens de magische reis van
klanken en frequenties. Haar instrumenten zijn hoogwaardige klankschalen, helende stemvorken, haar stem, haar handen, kristallen en aroma’s. De trillingen van deze elementen dirigeert Katrien naar dat wat in mijn lichaam vastzit en/of
ondersteuning nodig heeft, ook gedachten en visioenen worden losgemaakt. Deze ervaring is uniek en werkt helend en bevrijdend op alle niveaus (zowel fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch). Op een zorgzame en krachtige manier heeft Katrien me naar een diep gevoel van vrijheid gegidst, een gevoel waar ik ontzettend blij van word.
Mijn lichaam voelt meer heel, meer als één geheel. Sterker verankerd in het nu.

Als aanvulling op deze diepgaande ervaring kreeg ik ook nog extra lectuur mee over wat zich heeft getoond tijdens de sessie. Heel fijn om er me thuis nog wat verder in te verdiepen tijdens het nazinderen.

– Jonas Gelissen –
(AMO – praktijk voor zelfzorg)


Sinds dat ik bij Katrien kwam en mijn heling-traject startte, ben ik stap voor stap iemand anders geworden op een heel positieve manier. Ze helpt me op weg en helpt me groeien in alle aspecten van mezelf; bij mezelf komen, mezelf liefhebben, me openstellen, mijn ware zelf ontmoeten en durven laten zien, me veilig & vertrouwd voelen bij mezelf, mijn lichaam en geest weer rust geven. Bij elke sessie bij Katrien voel ik me telkens een stapje dichter komen dankzij haar helende krachten en tools die ze gebruikt, en de dingen die ze je meegeeft.  Elke sessie ziet er een beetje anders uit en geeft een fijn en rustgevend gevoel, ik voel dat alles er mag zijn en geen angsten moet hebben bij wat ik voel. Zelfs als er wel eens een moeilijker gevoel ontstaat, wanneer er bvb iets moet loskomen, heeft Katrien me geleerd dat dit allemaal voor het goede is. Dat het hoort bij mijn proces en dat ik hier zeker geen angst voor hoef te hebben. Ik heb intussen al hele mooie stappen gezet. Mijn grootste behoefte was in het begin weer rust vinden en mijn angsten aanpakken. Nu ben ik op zoveel vlakken gegroeid en sterker geworden; intuïtie, zelfvertrouwen, geluksgevoel, energie,… Ook zie ik nu de schoonheid van mijn ware zelf en ik zie mijn eigen mooie krachten. Katrien is een heel open en liefdevol iemand waarbij ik altijd een rustgevoel krijg. Ze geeft me een veilig gevoel, een optimistisch, mooi & lichtrijk gevoel. Ze staat je bij, geeft je kracht & moed en doet dit met enorm veel liefde en enthousiasme.

– Celien –

 

Een reikisessie bij Katrien voelt als thuiskomen in jezelf. Ze verwelkomt je met heel haar hart en haar zachtheid zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Ze geeft de ruimte om even naar binnen te keren en contact te maken met je diepe zelf. De behandeling is zeer rustgevend en ontspannend. Soms voel je warmte door je lichaam stromen, soms voel je niets. Als je bij Katrien bent geweest, wil je heel graag een keertje terugkomen. Ze is ook heel open en door haar ben ik mezelf liever gaan zien.

– Katrijn –  

Bedankt, lieve Katrien voor de waardevolle healing! Koude rillingen zinderden nog een lange tijd na… Ik voelde een zekere opluchting, een soort berusting… een gevoel van “alles is goed zoals het is”. Het gezang van Katrien tilde me precies op naar hogere sferen. De aangename en liefdevolle aanrakingen gaven me veel rust en een gevoel van blijdschap. Ik voelde zelfs de lach op mijn gezicht!

– Veerle –

energy healing